Aanmelden voor EFT of EFIT therapie

De belangrijkste vaardigheid die partners moeten aanleren, is niet loslaten maar hechten. Veilige hechting binnen de relatie is de sleutel naar een relatie waarbij je op elkaar afgestemd bent en blijft! De vele praktijkvoorbeelden geven inzicht in de verschillende rollen, fases en valkuilen in jullie relatie. Ik hoop jullie te ondersteunen in het proces waarbij we deze patronen kunnen onderzoeken en herschikken. Door mijn rustige manier van praten en werken ontstaat er ruimte om samen te begrijpen waarom jullie ruzie maken. De EFT methode wordt ingevlochten in de gesprekken en er ontstaat een werkrelatie waarbij jullie het onderwerp bepalen. Samen werken we aan de dans die kan leiden tot een fijn en hecht gevoel. We blijven samen oefenen tot jullie het gevoel hebben het zelf te kunnen.
Aanmelden voor EFT of EFIT therapie

Aanmelden Relatietherapie

Geen wachtlijsten dus jullie kunnen direct beginnen.

Willen jullie graag gelijk beginnen met de EFT relatietherapie, dan kan dat. Vaak kunnen jullie al na de aanmelding direct beginnen. Ik werk niet met wachtlijsten dus we kunnen snel een afspraak maken. De ervaring leert dat de “klik” ontstaat in het eerste gesprek, maar mocht je twijfelen vraag dan eerst een kennismakingsgesprek aan.

Wat kan je verwachten?

Het eerste gesprek is een intakegesprek en staat in het kader van de aanleiding van de aanmelding. Daarbij wordt jullie individuele interpretatie over hoe de problemen zijn ontstaan besproken. Er wordt aan het einde van het eerste gesprek een behandelplan opgesteld. Daarna volgen er ongeveer 6 tot 10 sessies waarin we de afspraken vanuit het behandelplan zullen uitwerken.

Aanmelden Individueel

EFIT is individuele therapie. Rond het najaar van 2024 wordt ook deze vorm van EFT aangeboden in mijn praktijk.
Aanmelden voor EFT of EFIT therapie

Eerst kennismaking.

Weet je nog niet precies wat je van EFT of EFIT kan verwachten, of wil je weten of er een klik tussen ons is? We snappen dat je je dan niet gelijk wilt aanmelden voor EFT of EFIT therapie JE kan dan een kennismaking aanvragen. Bij voorkeur doe ik dit gesprek met alle betrokkenen. Kunnen jullie niet samen op gesprek komen dan kan dit ook individueel. Graag ontvang ik jullie op de praktijk in Badhoevedorp.
Vraag via onderstaande button een kennismakingsgesprek met mij aan. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om het gesprek in te plannen. Omdat we in dit gesprek de EFT methode direct toepassen reken ik voor een kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur eenmalig 85 euro. Dit bedrag wordt na het gesprek betaald door middel van een pin.
AANGESLOTEN BIJ