EFT Relatietherapie is er voor jullie

EFT Relatietherapie is er voor jullie

Liefde en hechting begrijpen

EFT Relatietherapie is er voor jullie

Onze meest basale behoefte is die aan een veilige basisverbinding in onszelf en met belangrijke anderen. Als een veilige haven, waar we ons gekoesterd voelen en van waaruit we de wereld in durven trekken. Een haven waar we naar terugkeren om ‘bij te tanken’ als dat nodig is. De kwaliteit van de band bepaalt hoe we onszelf zien en hoe we met anderen en met stress in ons leven omgaan.
Mensen die veilig emotioneel verbonden zijn, zijn sterker, veerkrachtiger en zelfstandiger. Een veilige band is gebouwd op emotionele toegankelijkheid en responsiviteit. Emotionele verbondenheid is de code voor deze veiligheid.
Emotionele onthechting en isolatie zijn de code voor gevaar. Niet verbonden voelen resulteert in oerpaniek: dit activeert het gevaarcentrum in ons brein. Van daaruit ga je krachtig reageren naar belangrijke anderen om de verbinding te maken, of je trekt je terug in jezelf en gaat de verbinding uit de weg. (Bron: EFT.nl)
EFT Relatietherapie is er voor jullie

Binnen de grondbeginselen van de EFT gaan wij ervan uit dat niemand gemaakt is om alleen te zijn, daarom is EFT Relatietherapie is er voor jullie. In de veilige aanwezigheid van een geliefde kun je meer aan in het leven. We gaan ervan uit dat ieder mens zich goed voelt binnen een veilige en verbonden relatie. EFT Relatietherapie is een goed onderbouwde vorm van therapie, waarbij het doel is de verbinding tussen partners, gezinsleden of met jezelf te herstellen en/of te verdiepen. (Bron:EFT.nl)

EFT Relatietherapie is er voor jullie
Of je nu lang of kort samen bent, homo of hetero, jong of oud, kinderen hebt of niet: ‘EFT voor stellen’ is er voor iedereen. De redenen om in therapie te gaan zijn heel divers. Het belangrijkste is dat jullie beiden willen investeren in de relatie. De eerste stap is het lastigst: er samen over uit zijn dat begeleiding en ondersteuning welkom is. (Bron:EFT.nl)
Redenen waarom stellen uit balans kunnen zijn:
  • Verlies;
  • Rouw;
  • Werkeloosheid;
  • Vreemdgaan;
  • Verhuizing/verbouwing;
  • Kleine kinderen;
  • Ziekte.
Heeft één van jullie last van een depressie of angsten? Ook dan is EFT-relatietherapie mogelijk, eventueel in combinatie met individuele begeleiding.

Herken jij jezelf hierin en zoek je hulp? Meld je dan ook aan of vraag een kennismakingsgesprek aan.

AANGESLOTEN BIJ