Marieke Sluiters

Wil je samen ontdekken waar patronen zijn waar we aan kunnen werken? Mijn naam is Marieke Sluiters en ik ben relatietherapeut. Geboren in 1970 en met mijn man, één zoon, een hond en 2 kippen is ons gezin compleet. Oorspronkelijk kom ik uit Noord-Holland, maar ik woon al jaren in Amsterdam. Inmiddels ben ik vele jaren aan het werk binnen de geestelijke gezondheidszorg. Daarbij heb ik zowel aandacht voor de geest als voor het lichaam. Sinds enkele jaren geeft ik relatietherapie aan stellen met jonge kinderen in een huisartsenpraktijk in Amsterdam. Ik heb ook ruime ervaring met verschillende religieuze achtergronden, dit vormt -indien van toepassing- onderdeel van de gesprekken. Het is mijn ervaring dat omstandigheden een belangrijke rol spelen, daarom vormt dit de basis voor de gesprekken.
In oktober 2023 gaat de praktijk open.

Samen ontdekken we altijd een patroon waar we aan kunnen werken

Als relatietherapeut werk ik met individuen vanuit een meer gedragsmatige aanpak, maar EFT raakt dieper en dat maakt voor mij het verschil. In samenwerking met elkaar komen we in contact met gevoelens zoals jaloezie, angst, eenzaamheid en afwijzing en kunnen we samen sneller het patroon herkennen dat jou in de greep houdt. Daarbij heb ik werkervaring opgebouwd in revalidatiecentra en ziekenhuizen wat betekent dat ik bewust ben van het feit dat lichamelijke problemen invloed kunnen hebben op een relatie.
Ik werk al jaren in Amsterdam en de Haarlemmermeer en heb hier zo een brede ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg opgedaan. In mijn werk ben ik rustig, respectvol en ik oordeel niet. Mijn open karakter, inlevingsvermogen en mijn natuurlijke manier om zoveel mogelijk naast de mensen te staan, maken mij tot een toegankelijke gesprekspartner. Tijdens de gesprekken sta jij of staan jullie centraal. Wil je kennis maken en voelen of we en klik hebben om jullie patroon te ontdekken, vraag dan een kennismakingsgesprek aan.
Marieke Sluiters – Relatietherapeut.
AANGESLOTEN BIJ