Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over andere mogelijkheden bij Atrium Relatietherapie? Vult u dan onderstaand contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Ik ben telefonisch niet bereikbaar zodat ik tijdens de sessies de volledige aandacht kan richten op mijn cliƫnten.
Willen jullie graag gelijk beginnen met de EFT relatietherapie, dan kan dat. Vaak kunnen jullie al na de aanmelding direct beginnen. Ik werk niet met wachtlijsten dus we kunnen snel een afspraak maken. De ervaring leert dat de “klik” ontstaat in het eerste gesprek, maar mocht je twijfelen vraag dan eerst een kennismakingsgesprek aan.Het eerste gesprek is een intakegesprek en staat in het kader van de aanleiding van de aanmelding. Daarbij wordt jullie individuele interpretatie over hoe de problemen zijn ontstaan besproken. Er wordt aan het einde van het eerste gesprek een behandelplan opgesteld. Daarna volgen er ongeveer 6 tot 10 sessies waarin we de afspraken vanuit het behandelplan zullen uitwerken. Wilt u direct een afspraak maken, gebruik dan onderstaande buttons om een afspraak in te plannen of neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft voordat u een afspraak wilt maken.

E-mail adres

Voornaam

Achternaam

Wat is uw vraag?

CONTACTGEGEVENS
ATRIUM Relatietherapie – Atrium Business Centers – Sloterweg 303 – 1171 VC – BADHOEVEDORP – info@atriumrelatietherapie.nl – BIG 09032933930

KVK 91446457