Individuele therapie (EFIT)

Bij EFIT ligt de focus op het herstellen van de relatie met jezelf. Individuele Emotionally Focused Therapy (EFIT) is een vorm van individuele therapie waarbij je actief werkt aan de relatie met… jezelf. Het leven gaat niet altijd over rozen en iedereen kent moeilijkere periodes, dat hoort er helaas bij. Maar als zo’n periode lang duurt en/of het een groot effect heeft op je dagelijks leven en relaties eronder lijden, dan wordt het tijd om ermee aan de slag te gaan. Ben je langere tijd uit balans, om wat voor reden dan ook en wil je daar graag verandering in brengen? Individuele EFIT is een liefdevolle, toegankelijke en effectieve vorm van individuele therapie.
Individuele Emotionally Focused Therapy (EFIT)

 

 

EFIT is een vorm van therapie die zich perfect leent voor individuele cliënten. De focus van deze vorm van therapie is het verstevigen van het gevoel van eigenwaarde en zelfacceptatie. Het helpt je emoties te onderzoeken en geeft je alle tools om hiermee om te gaan. Met beide voeten op de grond en volledig in het hier en nu. Het effect? Meer respect, waardering en liefde voor jezelf. Wat doorwerkt op alle gebieden in je leven!

Bij EFIT ligt de focus op het herstellen van de relatie met jezelf.

Is Atrium relatietherapie is er voor jou. Als relatietherapeut wil ik graag mensen helpen die vastlopen, ook met zicht zelf.

Hoe herken je dat je uit balans bent?

  • Je loopt steeds tegen dezelfde problemen of patronen aan;
  • Je voelt je alleen en verlaten;
  • Je loopt rond met gevoelens van somberheid;
  • Je bent onzeker en faalangstig;
  • Je blijft rondlopen met ervaringen uit het verleden;
  • Je hebt een negatief zelfbeeld;
  • Je komt met anderen in dezelfde (negatieve) patronen terecht;
  • Je komt jezelf tegen in relaties met anderen;
  • Andere redenen…
Wil je meer weten over kenmerken of klachten, neem contact met me op voor verdere vragen.

Voor wie is individuele therapie / EFIT geschikt?

Ervaar je problemen in de liefde, op je werk, in relaties of op school? Individuele therapie is voor iedereen die wil investeren in een liefdevolle relatie met zichzelf. Net als bij de andere vormen van therapie ligt de nadruk op het onderzoeken van emoties. Jouw emoties. Wat speelt er allemaal? Wat voor effect heeft dit op jouw leven? Eerlijk naar jezelf durven kijken is het begin van het herstellen van de balans. Een goed gevoel over jezelf en je gevoelens écht begrijpen zorgen ervoor dat je het leven weer met plezier tegemoet gaat. (Bron:EFT.nl)
EFIT is altijd maatwerk en erg intensief. Daarom is er verstandig eerst kennis te maken met mij als therapeut. Als uit het eerste gesprek blijkt dat je een goed gevoel hebt bij individuele therapie én je hebt een klik met mij als de therapeut, dan kan de behandeling starten.
Een totale behandeling bestaat uit gesprekken van drie kwartier tot 1 uur. Vaak heb je eens per 1 tot 3 weken een gesprek. De exacte frequentie en duur van de therapie is per persoon verschillend en bespreek je samen met mij.
AANGESLOTEN BIJ